پتوس ابلق یکی از گیاهان آپارتمانی است که برای افرادی که علاقه زیادی به نگهداری پتوس یا نگهداری گل در آپارتمان دارند، مناسب است. علت این موضوع این است که پتوس ابلق برای رشد به نور زیادی نیاز ندارد؛ در نتیجه به راحتی می توان از ان در آپارتمان نگهداری کرد. برای تهیه پتوس ابلق می توانید از طریق مجموعه شاخ و برگ اقدام کنید. در این مجموعه کلیه گل های آپارتمانی و غیر آپارتمانی ،ملزومات جانبی ،بذر و … با کیفیت بالا به فروش می رسد.
اگر به هر دلیلی امکان مراجعه حضوری به مجموعه شاخ و برگ در کرمان را ندارید، می توانید از طریق وب سایت اینترنتی این مجموعه، اقدام به خرید کرده و سفارش خود را به صورت صحیح و سالم درب منزل تحویل بگیرید.
آنچه در این مقاله می خوانید…
پتوس ابلق
اغلب ما زمانی که به نگهداری از یک گل آپارتمانی فکر می کنیم، ترجیح می دهیم گلی داشته باشیم که شرایط نگهداری از آن آسان باشد و برای رشد به نور زیادی احتیاج نداشته باشد. زیبایی و جذابیت، مقاومت بالا، ارزان بودن و داشتن روش های ساده قلمه زدن نیز از دیگر ویژگی هایی است که از یک گل آپارتمانی می خواهیم. پتوس ابلق دارای همه این ویژگی ها است و با تهیه آن به آسانی می توانید به گل مورد نظر خود دست پیدا کنید.
مطلب پیشنهادی: معرفی انواع پتوس
در ادامه بیشتر راجع به پتوس ابلق و روش های نگهداری پتوس اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
نور مناسب برای پتوس ابلق
اگر قصد نگهداری از پتوس ابلق را در فضای باز دارید، بهتر است آن را در سایه نگهداری کنید. اما اگر می خواهید پتوس ابلق خود را در یک فضای بسته قرار دهید، بهتر است آن را در معرض نور غیر مستقیم آفتاب قرار دهید. یعنی نور آفتاب از پشت پنجره و یا یک مانع شیشه ای عبور کرده و به پتوس ابلق برسد.
توجه کنید که برخی از گیاهان به علت عدم وجود نور مورد نیاز، رگه های رنگی خود را از دست می دهند. پتوس ابلق نیز از این دسته گیاهان است که با وجود اینکه به نور زیادی نیاز ندارد، اما وجود مقداری نور برای رشد آن لازم است و در صورتی که این میزان نور به آن نرسد، رگه های رنگی خود را از دست داده و شباهت بسیار زیادی به گونه پتوس بلک پیدا خواهد کرد.
میزان آب مورد نیاز برای پتوس ابلق
پتوس ها با خاکی که همیشه خیس باشد رابطه چندان خوبی ندارند. پتوس ابلق با قرار گرفتن در خاک همیشه خیس، دچار پوسیدگی در ناحیه ریشه ها خواهد شد. همچنین به تشکیل لکه های سیاه رنگ بر روی برگ ها، خراب شدن ناگهانی گیاه و … نیز از نشانه های قرار دادن گیاه در خاک همیشه خیس است. در نتیجه بهتر است زمانی به پتوس ابلق آب دهیم که خاک آن به صورت کامل خشک شده باشد و باید از آبیاری های مداوم و سریع خودداری کنیم.
اگر قصد نشانه گذاری برای زمان آبیاری به پتوس ابلق را دارید، می توانید به ظاهر برگ های آن توجه کنید. زمانی که خاک به صورت کامل خشک شود و گیاه به آب نیاز داشته باشد، برگ های آن حالت افتاده به خود می گیرند. با مشاهده این حالت در برگ های گیاه می توانید آبیاری به آن را شروع کنید.
مطلب پیشنهادی: قلمه زنی کاکتوس
نکته ای که باید به آن توجه کافی داشته باشید این است که به هیچ وجه اجازه ندهید که خشکی برگ ها مدت زمان طولانی ادامه پیدا کند؛ زیرا با ادامه دار شدن این حالت برگ ها به صورت کامل خشک شده و از گیاه جدا خواهند شد.
دمای مناسب برای رشد پتوس
پتوس ابلق در دسته گیاهان گرما دوست قرار می گیرد و دمای بین 70 تا 90 درجه فارنهایت همراه با رطوبت بالا، یک دمای بسیار مناسب و مورد تایید برای آن است؛ اما می تواند دمای 55 تا 85 درجه فارنهایت را نیز تحمل کند و در ان دوام بیاورد. بهتر است پتوس را در محیطی قرار دهید که دمای بالایی داشته باشد و رطوبت به اندازه کافی در آن محیط موجود باشد.
مطلب پیشنهادی: قلمه زدن پتوس
خاک مناسب برای پتوس ابلق
شرایط چندان سختی برای خاکی که پتوس ابلق برای رشد به آن نیاز دارد، وجود ندارد. این گیاه نیازمند به یک خاک معمولی اما با زهکشی مناسب است؛ زیرا در صورتی که آب در خاک بماند ساقه های گیاه دچار گندیدگی خواهند شد. علاوه بر ان، بهتر است که برای این گیاه از خاکی که اندکی اسیدی است استفاده کنید تا شرایط رشد ان به خوبی محیا شود.
آیا پتوس ابلق سمی است؟
یکی از سوال هایی که در ذهن افرادی که دارای فرزند کوچک و یا حیوان خانگی هستند شکل می گیرد، این است که آیا پتوس یک گیاه سمی است؟
در پاسخ به این افراد باید بگوییم که بله؛ پتوس ها گیاهی سمی هستند اما کشنده نیستند. خوردن پوتوس توسط کودکان و یا حیوانات خانگی می تواند سبب به وجود امدن آلرژی و حساسیت و استفراق و سوزش در معده آن ها شود. به همین علت اگر در خانه خود فرزند کوچک و یا حیوان خانگی دارید، بهتر است که احتیاط کنید و پتوس ابلق را دور از دسترس آن ها قرار دهید.