|

فروشگاه
گل و گیاه

اطلاعات دوره:

آموزش کشت زعفران هیدروپونیک

کشت زعفران هیدروپونیک

آموزش کشت زعفران هیدروپونیک روش کشت هیدروپونیک که به آب کشت هم معروف است یک روش جدید برای کشت محصولات است که برای بذرهای مختلفی می ‌تواند مورد استفاده قرار بگیرد. معمولا در این روش میزان برداشت محصول تا ۳۰ درصد افزایش پیدا می ‌کند.در این روش بذرها در محیطی خارج از خاک کشت می ‌شوند و با قرار دادن آن ها در آب و تنظیم دما، رطوبت و نورسانی آن ها را پرورش می ‌دهند. تمام اصول مربوط به کشت زعفران هیدروپونیک را از طریق دوره های آموزشی مجموعه شاخ و برگ می توانید تهیه کنید.

آموزش کاشت علوفه هیدروپونیک → کلیک کنید


دوره خواب

دوره خواب گیاه به زمانی گفته می‌ شود که گیاه هیچ محصول دهی ندارد و به اصطلاح دوره خواب را می‌ گذراند. از آنجایی که این دوره حدوداً ۹ ماه طول می‌ کشد، پس بهترین کار برای سوددهی و برداشت محصول بیشتر این است که دوره کشت جدید را با پیازهای جدید آغاز کنیم و راه دیگری که برای افزایش برداشت وجود دارد، این است که پیازهای زعفران‌  را در زمان ‌های مختلف بکاریم و به این ترتیب در چند نوبت می‌ توان برداشت محصول داشت. اگر روش اول را برای کشت زعفران انتخاب می ‌کنید زمانی که پیازها به دوره خواب رسیدند باید آن ها را جمع آوری کرده و در یک محیط خشک نگهداری کنید و پس از گذراندن دوره خواب در زمان مناسب، نسبت به کاشت دوباره آن اقدام کنید. برای کشت هیدروپونیکی زعفران ، سینی‌ های مخصوصی وجود دارد که باید پیازها در آن قرار بگیرند. سپس سینی ‌ها را در فضای مناسب با دما و رطوبت کنترل شده نگهداری می‌ کنند تا زمانی که پیاز ریشه در بیاورد و سپس به محیط اصلی گلخانه منتقل می ‌شود. پس از اینکه سینی‌ ها را به محل مناسب با دما و رطوبت کافی منتقل کردید، پیازها شروع به گلدهی می‌ کنند.

برای خرید آنلاین بذر مرغوب با اطمینان شاخ و برگ را انتخاب کنید.


دمای مناسب برای کشت هیدروپونیک زعفران

دوره آموزشی زعفران هیدروپونیک در کشت هیدروپونیک دما و تمام عوامل محیطی توسط پرورش دهنده باید تنظیم شود. برای زعفران دمای مناسب بین ۱۵ تا ۱۸ درجه است و در شب هم بهتر است دما ۱۲ درجه سانتیگراد باشد تا گیاه هرچه زودتر گلدهی را آغاز کند. یکی از مهم ‌ترین مسائلی که در کشت هیدروپونیک زعفران باید به آن توجه شود، دمای اتاق نگهداری است. اگر دمای محیط خیلی بالا یا خیلی پایین باشد، باعث آسیب به گیاه می ‌شود. از آنجایی که گیاه زعفران در آب و هوای خشک بهتر رشد می ‌کند پس باید دما و رطوبتی که برای اتاق رشد در نظر گرفته می ‌شود به گونه ای باشد که گرمای تابستان یک منطقه خشک را برای گیاه تداعی کند. از طرفی باید رطوبت به گونه ‌ای تنظیم شود تا هوا مرطوب شده و باعث گلدهی شود.

آموزش باغبانی → کلیک کنید


نور مناسب برای کشت زعفران

زعفران برای رشد در طول روز باید ساعت‌ های زیادی نور دریافت کند. حدوداً بین ۱۴ تا ۱۶ ساعت نور در طول روز برای گلدهی گیاه لازم است. زمانی که گلدهی به پایان برسد بین ۱۲ تا ۱۴ ساعت نورگیری برای گیاه کافی است. اگر شرایط محیطی مثل نور، دما و رطوبت مناسب باشد معمولاً بین ۲ تا ۳ هفته پس از کاشت پیاز طول می کشد تا گلدهی گیاه آغاز شود. زمانی که گل ‌های زعفران پدید آمدند 3 روز طول می ‌کشد تا کامل باز شوند و بعد از این سه روز قابل برداشت هستند.

آموزش پرورش گیاهان آپارتمانی → کلیک کنید


مزایای کشت زعفران به روش هیدروپونیک

مزایای کشت هیدروپونیک زعفران سیستم کشت هیدروپونیک در محیط ‌های سربسته مانند گلخانه، کانکس و سالن‌ های مخصوص که تهویه و نور مناسب برای آن ها تعبیه شده است انجام می‌ شود. از مهمترین مزایای کشت هیدروپونیک می‌ توان به سرعت بالا در کشت محصولات اشاره کرد به غیر از زعفران از سبزیجاتی مانند کاهو، خیار، گوجه فرنگی، توت فرنگی و علوفه دامی با این روش پرورش داده می‌ شود. دیگر مزایایی که می‌ توان برای روش هیدروپونیک به آن اشاره کرد عدم مصرف کودها، آفت کش‌ ها و سموم شیمیایی در طول دوره کشت است. تمام مواد مغذی از طریق آب به محصول می ‌رسد و از آنجایی که شرایط محیطی به دقت کنترل می‌ شود بستر رشد باکتری‌ ها و قارچ‌ ها به وجود نمی ‌آید و نیاز به استفاده از سموم وجود ندارد. روش کشت هیدروپونیک یک روش کاملاً مقرون به صرفه است زمان کشت در آن ها کوتاه است و می ‌توان در فضای بسیار کوچکتری از یک زمین کشاورزی، مقدار خیلی بیشتری از آن محصول برداشت کرد. زیرا امکان استفاده از فضا به بهترین نحو ممکن وجود دارد. زیرا طبقاتی برای قرار دادن سینی ‌ها وجود دارد که می‌ توان در چندین طبقه محصولات را کشت کرد و با در اختیار داشتن فضای کم محصول بسیار زیادی را برداشت.

 خرید آنلاین کاکتوس از شاخ و برگ→ کلیک کنید


 

اطلاعات دوره:

چت آنلاین شاخ و برگ

سلام، رضایت شما اولویت ماست، آماده پاسخگویی به سوالات شما هستیم...